Can the objective assessment regime be used to determine the net income from business activities carried on by entities under the income attribution regime?
The objective assessment regime may be used to determine the net income from business activities carried on by entities referred to in Article 10 of the Personal Income Tax Act (income attribution entities), provided that all their partners, heirs, co-owners or members are individuals. From 1 January 2003, the members of these entities must be individuals liable to this tax.



I had a really urgent problem in the middle of the summer that I needed to get fixed. I tried contacting a bunch of agencies but they were either unavailable, slow, had terrible service or were crazy expensive (one company quoted me 1000€!). Josep replied to me within 10 minutes and managed to submit my forms on the deadline and all for a great price. He saved my life - 100% recommend!